Meer dan 80 jaar ervaring in de wereld van Rolling Stock, Werktuigmachines en Robotintegratie.

We zijn een engineeringbedrijf dat technische kennis, onderhoud, projectbeheer en moderne oplossingen biedt aan onze klanten.

Ons verkoopprogramma voor werktuigmachines is gericht op partners met een technologische voorsprong. Het omvat freesmachines, boorcentra, bewerkingscentra, draaibanken, decolleteermachines, slijpmachines, gereedschapsslijpmachines, machines voor draad- en zinkvonkerosie, voorinstellingsapparatuur evenals accessoires en verbruiksgoederen voor werktuigmachines. Automatisering en software voor productiebeheer behoren ook tot onze mogelijkheden.

Trouw aan onze visie om ultramoderne technologieën aan de Belgische industrie aan te bieden, bieden we industriële metaal 3D-printoplossingen voor prototyping en serieproductie, industriële ultramoderne polymeer 3D-printmachines en we zijn trots om binnenkort 3D-printoplossingen aan te bieden voor hout- en rubberachtige polymeren. De volgende industriële revolutie voorbereiden.

Wij hebben ervaring opgebouwd op het gebied van openbaar vervoer, zowel voor infrastructuur als voor rollend materieel. Wij bieden, integreren, installeren en onderhouden technische systemen voor onderhoud en exploitatie van spoorwegen, trams, bussen en metro’s.

Ons serviceteam biedt onderhoud aan van het opgeleverde systeem, tot 24/7. We zijn er sterk van overtuigd dat een ingenieur de systemen die hij bouwt, gedurende zijn hele levensduur moet opvolgen. Zowel voor zijn persoonlijke groei als voor de betere performance van de systemen van onze klanten. We passen dit principe toe door zeer nauwe contacten en voortdurende uitwisselingen tussen onze onderhoudsingenieurs en onze projectmanagers die als één team werken.

GDPR wetgeving :link

Algemene verkoopsvoorwaarden: link

Algemene Aankoopsvoorwaarden: link