Meer dan 80 jaar ervaring in de wereld van Rolling Stock, Werktuigmachines en Robotintegratie.

Wij vertegenwoordigen veel fabrikanten die actief zijn op gebied van openbaar vervoer per spoor (treinen, trams, metro’s), zowel voor de infrastructuur als voor rollend materieel. We ontwikkelen samen met u bedrijfsklare managementsystemen en “turnkey” toepassingen voor spoorinfrastructuur.

Ons verkoopprogramma voor werktuigmachines omvat freesmachines, boorcenters, bewerkingscenters, draaibanken, decolleteermachines, slijpmachines, gereedschapsslijpmachines, machines voor draad- en zinkvonkerosie, voorinstelapparaten evenals toebehoren en verbruiksgoederen voor werktuigmachines. Ook automatisering en software voor productiemanagement behoren tot onze mogelijkheden.

Onze professionele service-afdeling biedt u de volgende service aan: automatisering en robotisering van uw machines, hotline voor technische bijstand, herstellingen, levering van wisselstukken, scholingen, inbedrijfstellingen, preventief onderhoud, machinerevisie, verkoop van occasiemachines, expertises, maar ook snelle interventies en competitieve tarieven, zowel voor rollend materieel als voor werktuigmachines.

GDPR wetgeving :link

Algemene verkoopsvoorwaarden: link

Algemene Aankoopsvoorwaarden: link